Smartahogtalare.se är den absolut bästavägvisaren till ditt smarta hem. Vill du lära dig mer om smarta högtalare?Lär dig hur Smarta Högtalare används bäst.Alla dessa frågor och mycket mer besvaras på vår blogg. Vi förklara hur allt fungerarnär du använder röstkommandonistället för att använda mus, tangentbord eller en touch skärm. Vill du veta hur Google Home kan få uppgifter eller hur du kan be Amazon Alexa starta en uppgift? Detta nämns på ett detaljerat sätt. När du blivit mättad på information får du också se alla de tester vi utfört för just ditt behov. Eftersom vi ständigt utför tester håller vi våra guiderständigt ”Up To Date”. Du får självklart ta del av allt detta för att du ska inte behöva köpa fel vara som du sedan behöver lämna tillbaka för att den inte uppfyller dina behov. Även om internet är en fullfjädrad databas, har vi hos oss en stor databas om smarta högtalare för att du slipper evigt letande på diverse sidor online.Sommartips: Smarta högtalare | Mobil

Säg hej till din nya assistent vare sig det är Alexa, Google Assistant eller Siri.
Ju mer ”Smartahem” produkter blir vanliga desto mer vänder vi oss till våra trogna röststyrda vänner Alexa, Google Assistant eller Siri. De väntar på oss i våra smarta produkter och inväntar våra kommandon för att få utföra alla möjliga uppgifter så som sätta klockan, starta dina playlistseller stava för våra barnnär de ska göra läxorna.

Vissa modeller är anpassade för olika önskemål. Till exempel om du vill hitta en röstassistans som du kananvända i flera rum, bör du hålla dig till en enda plattform. På Smartahogtalare.sekan du läsa om samtliga kombinationer och du får hjälp att välja det som bäst passar dina önskemål, tillsammans med rätt enhet som du blir nöjd med.

Smartahogtalare.se rekommenderar Alexa för allasom precis startat den mer omfattandemånga delar av hemmet till smarta med smarta heminställningar. Google Assistant fungerar extremt bra för mer grundläggande uppgifter om att fråga saker som att spela upp musiksom du enkelt kan få svar genom en smart högtalare. Om det skulle vara så att du har många Apple produkter? Då skulle vi rekommendera Siri till dig.

Amazon Echo och Alexa va först med att introducera röststyrda högtalare med enklare funktioner, och har sedan deras lansering kommit till användning inom TV-enheter samt tredjepartshögtalare. När smarta högtalare föddes, tänkte de flesta att vi på sin höjd kundepå ett enkelt sätt be den ge kommando om att starta musik. När Amazon öppnade Alexa för tredje parts tillverkare anslöt sig smartahem tillverkare beslutade att ansluta sig till den för att möjlighet ska finnas för anslutning av termostat och belysning med röstkommandon.